pocu

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020 POCU/633/6/14, cod SMIS 132906

Stagii de practică pentru elevii din județul Prahova

Primul pas pentru o carieră de succes

Accesarea și folosirea acestei platforme de informare implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

www.stagiielevi.ro este un domeniu de internet administrat de Asociația Română pentru Promovarea Sănătații, cu sediul în București, strada Buzești, nr. 61, bl. A6, ap. 7, sector 1. Serviciile platformei sunt destinate in principal elevilor, părinților, tutorilor, instituțiilor de învatamant si potențialilor angajatori din județul Prahova.

Asociația Română pentru Promovarea Sănătații iși rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment structura și/sau conținutul platformei, precum și termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă.  Noile condiţii devin aplicabile din momentul în care au fost făcute publice prin înscrierea lor pe acest site şi nu au caracter retroactiv. Astfel, vizitând periodic această secțiune veți putea verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați. Folosirea în continuare a serviciilor platformei www.stagiielevi.ro  reprezintă acceptarea modificărilor aduse prezentelor informații.

Scopul Platformei

Platforma are rol de informare a unităților de învățământ, a elevilor și părinților asupra nevoilor pieței muncii, prezentarea unităților de învățământ și profilurile acestora, ale agenților economici/ organizațiilor/ instituțiilor disponibile pentru organizarea de stagii de practică și domeniile de pregătire practică.

Pentru vizualizarea și accesarea tuturor servicilor oferite de platforma www.stagiielevi.ro este necesară inscrierea ca membru, acceptând să furnizați informații corecte si complete despre dumneavoastră.

În cazul în care considerăm că obligația aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la serviciile platformei fără o notificare prealabilă, pe perioadă nedeterminată.

Administratorul platformei se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor utilizatorilor săi și se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor către terți.

De asemenea platforma poate conține link-uri către alte site-uri aflate în proprietate sau operate de alți terți.

În cazul utilizării acestor legături se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Este interzisă copierea, modificarea, distribuirea, transmiterea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului platformei în orice scop fară confirmarea scrisă din partea administratorului platformei.

Utilizarea în continuare a acestei platformei presupune acceptarea termenilor și condițilior enumerate mai sus. Pentru a consulta politica Societății privind prelucrarea datelor cu caracter personal, vă rugăm să accesați linkul  https://stagiielevi.ro/politica-de-confidentialitate